Print Friendly

BekesBringa-logo3A Békésen tevékenykedő kerékpározással is foglalkozó civil szervezetek számára fontos, hogy az általuk szervezett túrák során a kerékpárosok igényeit maximálisan ki tudják elégíteni, ennek része, hogy probléma esetén annak megoldását is gyorsan és magas színvonalon el tudják végezni. Jelenlegi gyakorlat szerint minden túrát szervező szervezet visz magával szerviz és javító csomagot, illetve elsősegély felszerelést, de tapasztalatokból tudjuk, hogy ezek nem teljesek, és a fogyóeszközök pótlása sok esetben forráshiány miatt problémát okoz. Mivel együtt működünk ezen civilekkel a kerékpáros szolgáltatások biztosítása során, ezért egységes és teljes szerviz- és javító szettel, elsősegély felszereléssel láttuk el őket. A szerviz- és javító csomag többek közt gumibelsőt, defektjavító szettet, kulcskészletet, kézi pumpát, bovdeneket, stb. tartalmaz.

A kerékpárral érkezők részére nagyon fontos, hogy az alapvető szervízproblémáit a szállásán önmaga meg tudja oldani. Ennek érdekében a Békésen lévő 5 szálláshelynek 1-1 alapszervíz csomag került átadásra, mely többek közt gumibelsőt, defektjavító szettet, kulcskészletet, kézi pumpát, bovdeneket tartalmaz.

A kerékpáros turisták speciális igénye, hogy a napi túrák után ellenőrizni kívánják a kerekükben lévő guminyomást. Ezt általában benzinkutakon szokták megtenni, de mivel dánfokon nincs ilyen kút, ezért célszerűnek tartottu egy kompresszor beszerzését, amivel kényelmesen ellenőrizni tudják a guminyomást a Dánfoki Üdülőközpontban is.